Inleiding

Welkom op de website van Brinkerink Financieel Management. U vindt hier meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening.

euro Brinkerink Financieel Management is een financiële dienstverlener gevestigd in Harfsen, die zich richt op kleine bedrijven en particulieren op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Onze klanten zijn starters, ondernemers en particulieren. De werkzaamheden variëren van het adviseren, verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, loonadministraties, volledige boekhoudingen tot het opstellen van jaarrekeningen en rapportages.

Wij adviseren onder meer particulieren, directeuren, bestuursvoorzitters en bedrijven. Dit doen wij duidelijk, praktisch en in de taal van de klant. Veelal is het advies gericht op het voorkomen van belastingheffing of een besparing hierop.

Het financiële en fiscale vak is erg boeiend en er zijn dagelijks veranderingen, veel lezen en blijven nadenken is dan ook noodzaak. Deze website speelt daarop in door u nu en in de toekomst informatie aan te bieden die u voordeel kan opleveren.

Kijk voor actualiteiten op http://www.belastingdienst.nl/.
Meer informatie over toeslagen vindt u op http://www.toeslagen.nl/.